Filters

Pastiera Napoletana Påskedessert fra Napoli
Autentisk opskrift på Pastiera Napoletana! Lær historien & bag denne klassiske italienske påskekage med ricotta & kandiserede frugter. Perfekt til...
Læs mere
Pasta alla gricia
Pasta alla gricia: Romersk ret med guanciale, pecorino & peber. Nem, hurtig & smagfuld. Perfekt til enhver lejlighed! Enkel, men...
Læs mere
Pesto alla genovese
Pesto alla Genovese er en ikonisk italiensk sauce lavet med basilikum, olivenolie, parmesan, pecorino, pinjekerner og hvidløg. Traditionelt brugt til...
Læs mere
Paccheri med guanciale, pistacienødder og parmesan
Denne opskrift på paccheri med guanciale, pistaciegranulat og parmesan bringer ægte italienske smage. Fedtet fra guancialen giver cremethed, mens pistacie...
Læs mere
Risotto med rødbeder og balsamicoeddike
Denne rødbederisotto er en visuelt imponerende ret med en rig, jordnær smag, der suppleres med den sødlige syrlighed af balsamicoeddike...
Læs mere
Minestrone
Minestrone er en af de mest elskede italienske specialiteter, en ret fyldt med friske grøntsager, bælgfrugter og pasta, typisk for...
Læs mere
3 nemme og lækre juleretter med Guanciale og Parmigiano Reggiano
Giv din julefrokost et italiensk twist! Disse tre nemme opskrifter med guanciale—pasta alla gricia, cremet græskarsuppe og svineroulade med urter—kombinerer...
Læs mere
Pasta cacio e pepe
Cacio e Pepe er en klassisk romersk pastaret lavet med pasta, Pecorino Romano og sort peber. Retten deler rødder med...
Læs mere
Tiramisu
Klassisk italiensk tiramisu er en cremet dessert med kaffesmag lavet af mascarpone, æg, ladyfinger-kiks og espresso. Enkel men fyldig, denne...
Læs mere