Gå til indhold
Dansk tradition med italiensk twist: 5 Smørrebrød a la Italiana
Dansk tradition med italiensk twist: 5 Smørrebrød a la Italiana

Oplev fem italienske varianter af klassisk dansk smørrebrød, der kombinerer traditionelle danske ingredienser med middelhavssmag som olivenolie, Parmaskinke, guanciale og...

Læs mere
Pasta all'amatriciana
Pasta all'amatriciana

Pasta all'Amatriciana stammer fra Amatrice og blev oprindeligt lavet af hyrder. Retten, nu et symbol på byen, kombinerer guanciale, tomater...

Læs mere
risotto asparges guanciale
Risotto med asparges og guanciale croccante

Prøv vores risotto med asparges og sprød guanciale! Delikat og smagfuld, med asparges og guanciale for en ægte smagsfest. Perfekt...

Læs mere
Pasta alla Carbonara
Pasta alla Carbonara

Når man taler om historien bag Pasta alla Carbonara, findes der flere teorier, som jeg har undersøgt lidt rundt omkring,...

Læs mere
Drawer Title

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Lignende produkter