Gå til indhold
Broderne Ost: Magnus og Emils eventyr i Modena

Broderne Ost: Magnus og Emils eventyr i Modena

I anden sæson af det populære danske tv-program Broderne Ost vender brødrene Magnus og Emil Millang tilbage for at udforske verden på jagt efter unikke og uforglemmelige oplevelser. Programmet, hvor Magnus fungerer som mentor for sin yngre bror Emil, er en blanding af rejser, kultur og gastronomi, alt sammen med deres karakteristiske danske humor. Magnus forsøger konstant at lære Emil, hvordan man "lever livet rigtigt fedt", og de to drager ud i verden for at smage på livets glæder som ægte livsnydere.

For dem, der ikke ved det, er Magnus Millang en af Danmarks mest kendte komikere. Han har opnået stor popularitet gennem sin deltagelse i flere film- og tv-produktioner, og han har også samarbejdet med sin bror Emil i adskillige projekter. Magnus er kendt for sin sofistikerede og sarkastiske humor, som gør enhver situation underholdende. Udover sin rolle i Broderne Ost har Magnus medvirket i film som Klovn Forever og Druk (Oscar-vinderen for bedste internationale film, kendt også som Another round), hvor han har demonstreret sin evne til ubesværet at skifte mellem komedie og drama.

Emil Millang, Magnus' yngre bror, er lige så talentfuld og alsidig. Han startede sin karriere som instruktør og komedieskuespiller, før han blev en fast del af Broderne Ost. Emil bringer en frisk og legende energi til programmet og spiller ofte den mere nysgerrige og naive karakter, hvilket gør situationerne endnu sjovere.

I en af de mest mindeværdige episoder i sæson 2 besøger brødrene Italien, hvor de gør stop i Modena, en by berømt for sin madkultur. Emil planlægger en "æbletogt", men her opstår komikken: Magnus hader æbler. Dette skaber en morsom dynamik mellem de to, hvor Magnus søger efter noget langt mere tilfredsstillende – en episk parmesanost.

Sammen med Lars Ranthe begiver de sig ud på jagten efter en “episk parmesanost”, et stykke Parmigiano Reggiano, som Magnus længes efter. Deres gastronomiske eventyr fører dem til at opdage nogle af Modenas bedst bevarede hemmeligheder, herunder det berømte Balsamico Tradizionale di Modena.

Et af højdepunkterne i episoden er besøget til vores Acetaia Sereni, hvor brødrene møder ejerne og lærer om de hemmeligheder, der ligger bag fremstillingen af kvalitetsbalsamico. Her får de indblik i den århundredegamle tradition, der gør Modenas balsamico til et produkt af højeste kvalitet, skabt med omhyggelig sans for detaljer. Du kan se episoden på TV2 her.

Hvis du efter at have set episoden får lyst til selv at prøve de berømte produkter fra Acetaia Sereni, kan du finde dem her. Der kan du udforske et udvalg af balsamico og andre lækkerier fra Modena som Parmigiano Reggiano og italiensk charcuteri.

Buon appetito!

Related Posts

Hvad er forskellen på guanciale og pancetta?
October 16, 2024
Hvad er forskellen på guanciale og pancetta?

Hvad er forskellen på guanciale og pancetta? Opdag forskellen mellem guanciale og pancetta: guanciale, med sin intense smag, er ideel...

Læs mere
Italienske ordsprog om mad: folkelig visdom ved bordet
October 13, 2024
Italienske ordsprog om mad: folkelig visdom ved bordet

Italiensk folkelig kultur er rig på ordsprog og udtryk, der formidler visdom og tradition, ofte forbundet med livet på landet...

Læs mere
Drawer Title

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Lignende produkter