Gå til indhold
Parmigiano Reggiano: sådan vælger du den rigtige modning til dine retter
Parmigiano Reggiano: sådan vælger du den rigtige modning til dine retter

En hurtig guide til Parmigiano Reggiano og dens 5 modningstyper: 12, 18, 24, 30 og 36+ måneder. Lær om smag,...

Læs mere
Parmigiano Reggiano og dens tusindårige rejse
Parmigiano Reggiano og dens tusindårige rejse

Oplev Parmigiano Reggianos tusindårige rejse, en ikonisk italiensk delikatesse. Lær om dens rige historie, traditionelle produktion og alsidighed i køkkenet....

Læs mere
Hvad er forskellen på Parmigiano Reggiano og Grana Padano?
Hvad er forskellen på Parmigiano Reggiano og Grana Padano?

Hvad er forskellen på Parmigiano Reggiano og Grana Padano? Grana Padano og Parmigiano Reggiano ligner ved første øjekast, men adskiller...

Læs mere
Italienske ordsprog om mad: folkelig visdom ved bordet
Italienske ordsprog om mad: folkelig visdom ved bordet

Italiensk folkelig kultur er rig på ordsprog og udtryk, der formidler visdom og tradition, ofte forbundet med livet på landet...

Læs mere
5 kreative måder at bruge guanciale i dit køkken
5 kreative måder at bruge guanciale i dit køkken

Når man taler om guanciale, tænker man straks på tre store klassikere fra den romerske tradition: pasta carbonara, gricia og...

Læs mere
Broderne Ost: Magnus og Emils eventyr i Modena
Broderne Ost: Magnus og Emils eventyr i Modena

I Broderne Ost sæson 2 besøger Magnus og Emil Millang Modena for at udforske italienske delikatesser som Parmigiano Reggiano og...

Læs mere
Bruschetta: en Italiensk delikatesse svær at udtale, nem at elske :-)
Bruschetta: en Italiensk delikatesse svær at udtale, nem at elske :-)

Hvad er Bruschetta? Bruschetta er en klassisk italiensk forret, ofte udtalt forkert som "brushetta." Den laves traditionelt med sprødt brød,...

Læs mere
Carpaccio: Fra maleren Carpaccio til en ikonisk ret
Carpaccio: Fra maleren Carpaccio til en ikonisk ret

Carpaccio er en ikonisk italiensk ret inspireret af den venetianske maler Vittore Carpaccio. Den er hurtig at tilberede og kan...

Læs mere
Tortellini con la panna
Rejse i Emilia-Romagna: traditioner og berømte retter

Det Emilia-Romagna køkken kombinerer rige traditioner med kvalitetsingredienser som Parmigiano Reggiano og balsamico di Modena. Kendt for pastaretter som tortellini...

Læs mere
Drawer Title

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Lignende produkter