Filters
Rejse i Napoli og Campania region: traditioner og berømte retter
Napolitansk køkken byder på enestående retter fra fattigmandsretter som pasta e fagioli til luksuriøse oste som buffelmozzarella. Oplev havets lækkerier,...
Læs mereRejse i Toscana: traditioner og berømte retter
Fejrer enkelhed og kvalitet med retter som Fiorentina bøf, saltløst sciocco-brød, Ribollita-suppe og Pici pasta. Nøgleingredienser er ekstra virgin olivenolie...
Læs mereEfterår og Italienske traditioner: en rejse mellem smag og minder
Efteråret i Italien bringer en tilbagevenden til enkelhed og varme hjemme. Fra vinhøst i Puglia og Emilia-Romagna, til svampe- og...
Læs mereBruschetta: en Italiensk delikatesse svær at udtale, nem at elske :-)
Hvad er Bruschetta? Bruschetta er en klassisk italiensk forret, ofte udtalt forkert som "brushetta." Den laves traditionelt med sprødt brød,...
Læs mereRejse i Emilia-Romagna: traditioner og berømte retter
Det Emilia-Romagna køkken kombinerer rige traditioner med kvalitetsingredienser som Parmigiano Reggiano og balsamico di Modena. Kendt for pastaretter som tortellini...
Læs mereUdforsk faserne i et traditionelt Italiensk måltid
Udforsk de klassiske faser i et italiensk måltid: fra antipasto og primo til secondo og dolce. Læs om, hvordan antipasto...
Læs mereSådan laver du den perfekte italienske antipasto: En lokal guides tips
Få tips til den perfekte italienske antipasto med lækre oste som Parmigiano Reggiano, charcuteri som salame og guanciale, samt ekstra...
Læs mere10 Italienske Charcuterie du ikke må gå glip af
Italiensk charcuteri, kendt som salumi, er en hjørnesten i det italienske køkken. Fra Prosciutto di Parma til krydret 'Nduja, har...
Læs mereSalumi fra Emilia Romagna: Tradition, Smag og Italiensk Håndværk
Oplev de autentiske salumi fra Emilia Romagna hos vores webshop. Fra Prosciutto di Parma til Salame Felino, Coppa di Parma,...
Læs mere