Gå til indhold
Hvad er forskellen på guanciale og pancetta?
Hvad er forskellen på guanciale og pancetta?

Hvad er forskellen på guanciale og pancetta? Opdag forskellen mellem guanciale og pancetta: guanciale, med sin intense smag, er ideel...

Læs mere
5 kreative måder at bruge guanciale i dit køkken
5 kreative måder at bruge guanciale i dit køkken

Når man taler om guanciale, tænker man straks på tre store klassikere fra den romerske tradition: pasta carbonara, gricia og...

Læs mere
Rejse i Rom og Lazio region: traditioner og berømte retter
Rejse i Rom og Lazio region: traditioner og berømte retter

Det romerske køkken er en del af det autentiske italienske køkken med retter som carbonara, amatriciana og penne all’arrabbiata. Nøgleingredienser...

Læs mere
Sådan laver du den perfekte italienske antipasto: En lokal guides tips
Sådan laver du den perfekte italienske antipasto: En lokal guides tips

Få tips til den perfekte italienske antipasto med lækre oste som Parmigiano Reggiano, charcuteri som salame og guanciale, samt ekstra...

Læs mere
10 Italienske Charcuterie du ikke må gå glip af
10 Italienske Charcuterie du ikke må gå glip af

Italiensk charcuteri, kendt som salumi, er en hjørnesten i det italienske køkken. Fra Prosciutto di Parma til krydret 'Nduja, har...

Læs mere
Salumi fra Emilia Romagna: Tradition, Smag og Italiensk Håndværk
Salumi fra Emilia Romagna: Tradition, Smag og Italiensk Håndværk

Oplev de autentiske salumi fra Emilia Romagna hos vores webshop. Fra Prosciutto di Parma til Salame Felino, Coppa di Parma,...

Læs mere
Drawer Title

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Lignende produkter